СВОЮ РОБОТУ ТРЕБА ЛЮБИТИ

Понедельник, 15 Июнь 2015 14:43
Оцените материал
(3 голосов)

Чи можете ви уявити хоч одну поліклініку без медичних сестер, від яких залежить порядок у відділенні або у кабінеті, а також чітке виконання всіх вказівок лікаря? Правильно, це неможливо. Будь-який пацієнт відчуває полегшення не тільки від процедур, але й від добрих слів. А це, як ми всі знаємо, справа медичних сестер. Всі ви, напевно, помічали, що під час лікування  більше всього нам доводиться спілкуватись саме з ними. Тому люди цієї професії вирізняються особливою стійкістю до стресів, вмінням підтримати розмову та заспокоїти людину. Однією з таких і є Тетяна Олександрівна Шахова. Вона – старша медична сестра поліклінічного відділення Михайлівського ТМО.

Народилась у Михайлівці, закінчила Михайлівську загальноосвітню школу №2, навчалась у Запорізькому медичному училищі. Є категорія людей, які можуть робити декілька справ одночасно, але водночас правильно та якісно. От студентка Тетяна встигла і вийти заміж, і старшого сина Євгена народити, і навчання завершити. Потім прийшла на роботу до Михайлівської районної поліклініки, тому радість від народження молодшого сина вона розділила не тільки з родиною, а й з колегами, які на той час вже стали добрими друзями.

Як говорить сама Тетяна Олександрівна, робота їй подобається. Бо туди вона завжди йде з радістю. Каже, що свою роботу треба любити, тільки тоді ти зможеш приносити користь і сам отримувати задоволення від того, що робиш. Хоч іноді і бувають напружені ситуації, адже люди до лікарні приходять різні. До того ж йдуть вони туди, здебільшого, з приводу певної хвороби, отже хвилюються. Так, трапляються суперечки, тому доводиться проявляти комунікабельність, толерантність, витримку, аби конфлікт вирішити швидко та з розумінням.

Ну хто б міг подумати, що всіх цих якостей знадобиться їй у сімейному житті утричі більше, ніж на роботі? Нещодавно молодший син Тетяни Олександрівни Віталій повернувся зі строкової служби. Це стало одним з найтяжчих випробувань у її житті. Адже на його долю випало і боронити цілісність країни на Майдані Незалежності, під час Революції гідності, і захищати нашу державу від ворога у зоні антитерористичної операції. Неможливо навіть уявити, що переживає матір, коли її дитина знаходиться на війні. Та Тетяна Олександрівна пройшла ці випробування з гідністю.

На роботі про головну медичну сестру відгукуються добре як колеги, так і пацієнти. До своїх обов’язків  ставиться сумлінно та відповідально. А вдома вона - кохана дружина та любляча мама. Займається розведенням вуличних квітів. Є у Тетяни Олександрівни і смачне, солодке захоплення – випікання тортів. Останнім часом вона ще більш вдосконалила свої кондитерські навички - працює з мастикою. 

Ось вона, справжня сучасна жінка – щаслива у родині та успішна на роботі. Бажаємо Тетяні Олександрівні сил, здоров’я та натхнення.

Катерина ВОЛГІНА.

Прочитано 766 раз Последнее изменение Среда, 17 Июнь 2015 06:46
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии