ПЕДІАТР – ЦЕ ЛІКАР, ЯКИЙ, ПЕРШ ЗА ВСЕ, ПОВИНЕН ЛЮБИТИ ДІТЕЙ

Пятница, 19 Июнь 2015 04:32
Оцените материал
(1 Голосовать)

Кажуть, головне, щоб було здоров’я, але по-справжньому розумієш сенс цього виразу, коли вже маєш власну дитину. Немає нічого страшнішого від того, коли хворіє твоє маля. Тому всі батьки зацікавлені у тому, щоб їх дітей лікував кваліфікований спеціаліст.

Педіатр – професія для людей, які дійсно люблять дітей. Специфіка роботи цих лікарів дещо відрізняється від інших, адже не всі малюки можуть пояснити, що в них болить, а деякі і зовсім не йдуть на контакт, отже дитячому рятівникові доводиться розраховувати лише на власний досвід та знання. Представники цієї професії мають обов’язково  бути зібраними, терплячими та комунікабельними. Якими іноді вигадливими доводиться  бути лікарям, щоб вмовити маленького пацієнта посприяти в обстеженні, або хоча б просто не крутитися…

Коли бачиш людину, яка вирішила присвятити себе лікуванню дітей, на душі тепліше і, здається, навіть світ став трохи добрішим. Поповнити лави педіатрів у нашому районі вирішила ще одна людина – Ілга Володимирівна Дем’яненко. Вона проходить інтернатуру у ТМО Михайлівського району після закінчення Запорізького медичного університету. Приїхала майбутній педіатр до нашого району з Приморська і одразу ж полюбила наш край, як рідний. Зараз навчається у Запорізькій академії післядипломної освіти. Паралельно з інтернатурою Ілга Володимирівна удосконалює свої знання у магістратурі, а це, перш за все, означає, що вона має намір не просто лікувати діток вже відомими методами, а й зробити власний вклад у педіатрію.

І хоч приїхала вона до Михайлівки не так давно, колеги, наставники та батьки маленьких пацієнтів відгукуються про неї позитивно. Та й дітки спілкуються з Ілгою Володимирівною із задоволенням. На запитання, чому вона обрала саме цю професію, відповідає, що просто дуже любить дітей. Погодьтесь, це напевно одна з головних якостей педіатра. Бажаємо їй успіхів у навчанні та роботі.

Хочеться привітати всіх медичних працівників Михайлівського району з професійним святом та побажати їм натхнення та наснаги у їх нелегкій справі. І дуже приємно бачити, що професіоналізм наших лікарів оцінюється достойно не тільки на районному рівні. Григорій Вікторович Самардак, голова Запорізької облдержадміністрації, особисто вручив грамоту колективу територіального медичного об’єднання Михайлівського району за значний особистий внесок у справу покращення медичної допомоги, високу професійну майстерність, відданість справі, багаторічну сумлінну роботу та активну громадську позицію.   

Катерина ВОЛГІНА.

Прочитано 851 раз Последнее изменение Пятница, 19 Июнь 2015 05:44
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии