ГАСТРОЛІ АРТИСТІВ З ПЛОДОРОДНОГО В ТИМОШІВЦІ

Пятница, 10 Июль 2015 04:34
Оцените материал
(4 голосов)

4 липня 2015 року суботній вечір розпочався в  Тимошівці зі святковим настроєм - до села завітали артисти Плодородненського СБК з концертною програмою під назвою «Гарний настрій». Люди після тяжкого трудового дня знайшли в собі сили прийшли до будинку культури привітати гостей своїми оплесками та насолодитися святом.

 Програма була насиченою та бадьорою. Все розпочалося з привітання та чудових вокальних композицій у виконанні ансамблю «Берегиня», керівник А.Я. Бурико. Гарний настрій глядачів підтримали танцювальні номери  у виконанні колективу «Жасмин»- керівник О.А. Гноєва. Радували піснями солісти Н. Пилипяк та М. Россол. Зал бурхливими оплесками підтримував виступ Д. Коноваленко з піснею «Тече вода» та танцювальну імпровізацію маленької Юлії Гноєвої (учасниця гуртка «Веселинка» Дитячого Центру на базі Плодородненського НВК).

Також невід’ємною частиною концертної програми були сценки у виконанні А.Я. Бурико, Н. Пилипяк, Л. Кобан, Н. Кобан, М. Россол. Судячи з реакції глядачів,  вони були приємно вражені. Яскраво і гарно учасники «Берегині» перевтілилися з вокалістів у танцюристів, подарувавши «Східний» та «Іспанський» танці.

По закінченню концерту зал аплодував стоячи та від імені глядачів подяку висловив гостям директор Тимошівського СБК Віктор Ярославович Чіпка,  він подякував за душевний виступ учасників, яскраві костюми, гарні номери та веселий настрій усіх оточуючих.

Всі учасники щиро вдячні за теплий прийом жителям с. Тимошівки, які не шкодували своїх гарячих оплесків .

Хочеться подякувати всім учасникам танцювального колективу «Жасмин»: (Д. Єгорову,  К. Єгорову,  І. Кирилюку, М. Лебідь,  М. Масс, С. Лебідь, Н. Масс, А. Танасовій,  А.Носатенко, А.Купцовій,  В. Криворучко,  К. Массаловій, К. Малєєвій, Д. Коноваленко, А. Щербатовій, К. Малюзі, А. Бірюковій. Д. Бойко, Ю. Гноєвій) за постійну працю та побажати творчих звершень і надалі.

Також дякуємо учасникам вокального ансамблю «Берегиня» (Н. Пилипяк, Н. Кобан, Л. Кобан, О. Малєєвій, М. Россол, О. Короповій, І. Коноваленко, А. Бурико) за їхню витримку та бажаємо й надалі творчого зростання.

Дякуємо батькам за підтримку та участь у житті Плодородненського СБК.

Щиро дякуємо сільському голові Плодородненської с/р Ю.О. Олійнику за надання транспорту та розуміння і постійну підтримку самодіяльності.

 З повагою А.Я. Бурико,  О.А. Гноєва,  В.Я. Чіпка.

Прочитано 256 раз Последнее изменение Пятница, 10 Июль 2015 06:41
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии