ВДАЛИЙ ВИСТУП ОДНОСЕЛЬЧАН

Вторник, 18 Август 2015 04:53
Оцените материал
(1 Голосовать)

Нещодавно у місті Мелітополь вперше відбулись змагання з відкритої першості з мас-реслінгу. У цьому виді спорту суперники, сидячи один навпроти одного, мають вирвати з рук суперника палицю, або перетягнути його самого на протилежний бік. На змагання були запрошені й наші михайлівські спортсмени – Кирил Федоренко, Олександр Дудко, Олег Кашніков, Віктор Данилюк та Ярослав Нагорняк. Вони змагались як в особистому, так і в командному заліку.

К. Федоренко посів третє місце, програвши у півфіналі мелітопольцю. Добре виступив О. Дудко, йому не пощастило у жеребкуванні. На розминці він показав гарну техніку, але у першому ж двобої йому дістався сильний суперник і, програвши йому,  Сашко посів четверте місце.

Найзапекліша боротьба відбулась у ваговій категорії до 105 кілограмів. До неї потрапили три наших спортсмени: О. Кашніков, В. Данилюк та Я. Нагорняк. Змагалися сім учасників. Перевага була на боці мелітопольців, адже вони вже місяць тренувались на цьому помості і відпрацювали певну техніку. Як завжди, характер і волю до перемоги показав Олег Кашніков, але, пропустивши місяць тренувань у спортзалі, він зміг посісти лише четверте місце. Та, як розповідають вболівальники, у останньому двобої він доклав усіх зусиль та ледь не переміг свого товариша Я. Нагорняка. Друге місце у цій ваговій категорії посів Віктор Данилюк. Він у спорті ще новачок, але дуже перспективний. Йому не вистачило досвіду та терпіння, щоб обіграти свого головного суперника по команді. Перше місце у цій категорії посів майстер спорту СССР Ярослав Нагорняк, який впевнено одержав перемогу над усіма суперниками (2:0), крім В. Данилюка (2:1).

У жовтні наших спортсменів запросили на змагання за першість України, які відбудуться у місті Полтава. Також вони добре показали себе у командному заліку. Наші хлопці виступали від фермерського господарства «Таврія-Скіф». Після підрахування балів стало відомо, що михайлівці посіли друге місце, поступившись тільки мелітопольським суперникам  (у їх команді було більше спортсменів).

Бажаємо вам нових перемог, богатирі!

Прочитано 1076 раз Последнее изменение Пятница, 21 Август 2015 05:59
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии