У ЗАТИШНІЙ АТМОСФЕРІ ПРОЛУНАВ ПЕРШИЙ ДЗВОНИК

Пятница, 04 Сентябрь 2015 09:55
Оцените материал
(1 Голосовать)

1 вересня – чудове свято, яким ми розпочинаємо навчальний рік, що єднає усі покоління жителів нашого селища. Цього дня всі пришибчани відчувають себе великою і дружною шкільною родиною.

Так і першовересневого осіннього ранку, традиційно, на шкільному подвір’ї КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ст. ім.М.А. Шаламова» зібралися учні, батьки, вчителі, гості, які зустрічали першокласників. А їх у цьому році у нашій школі 41.

Усіх учнів та присутніх привітали шановні гості: голова районної державної адміністрації О.В. Стулень, голова Пришибської селищної ради О.М. Сочкова, голова наглядової ради приватного акціонерного товариства «Михайлівський райагропостач» Г.В. Шаламова.

Традиційно, на всіх наших шкільних святах разом з нами наші друзі: В.М. Крамаренко, Г.В. Виперайленко, Г.О. Сорочинська, протоієрей о. Георгій.

Директор школи М.М. Вертелецька привітала наймолодших членів нашої родини та побажала всім учням школи успіхів у новому навчальному році.

Зазвичай, на святі дарують подарунки. Їх отримали наші першокласники. Голова райдержадміністрації О.В. Стулень передав від Народного депутата України С.В. Валентирова шкільній бібліотеці збірку дитячих творів, голова Благодійного фонду ім. М.А. Шаламова Г.В. Шаламова вручила набори шкільного приладдя, представник Аграрної партії О.П. Гулеватий  подарував футбольні, баскетбольні та волейбольні м’ячі.

Атмосфера свята була водночас урочистою та по-родинному затишною. Розпочалася лінійка Гімном України та гімном школи. Чарівні ведучі Ю.  Гулеватий та Ю. Борисенко запросили до мікрофону одинадцятикласників, які звернулися зі словами привітання до першачків. Наймолодші члени нашої шкільної родини, в свою чергу, пообіцяли добре навчатися та брати участь у шкільному житті.

Вітання отримали учні школи від танцювального колективу «Орхідея», вихованців Пришибської музичної школи, дуету «Перлинки» (С. Гулевата, П. Киян), вокалістів Ю. Гулеватого та С. Токобаєвої, шкільних акторів А. Сокол та А. Делік.

І ось пролунав перший дзвоник, який надали учень 11 класу Ю. Теслицький та А. Сокол. Саме він сповістив про початок нового навчального року.

Бажаємо, щоб цей навчальний рік для всіх учнів країни був цікавим, насиченим, радісним, щасливим!

Учні КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.А. Шаламова».

Прочитано 1031 раз Последнее изменение Четверг, 10 Сентябрь 2015 06:52
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии