ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО КРАЇНИ ТАЛАНТІВ

Вторник, 15 Сентябрь 2015 05:10
Оцените материал
(0 голосов)

Для всіх батьків головне, щоб їхня дитина була здоровою та щасливою. Кожне маля талановите по-своєму: хтось співає,хтось добре танцює, хтось малює… Але талант може розвиватися лише за сприятливих умов (турбота батьків, спеціальні програми і засоби навчання, гуманне ставлення до дитини тощо).

Розвитку творчого потенціалу дитини сприяють допомога педагогів, багате культурне середовище, послідовна і цілеспрямована індивідуальна програма виховання і навчання.  Для цього і були створені заклади позашкільної освіти. Так, у нашому районі працює вже відомий своїми талантами КЗ «Дитячий центр».

Педагогічний колектив закладу складають спеціалісти, які люблять свою справу, доброзичливі та професійні. Завжди знайдуть індивідуальний підхід до кожної дитини.

Заняття у КЗ «Дитячий центр» починаються з 15 вересня. Ми чекаємо всіх бажаючих віком від 5 до 18 років.

На базі закладу працюють такі гуртки: вокальний, бального танцю, фото, технічний, туристи-краєзнавці, естрадний вокал, гімнастичний, декоративно-прикладний, ізостудія, шахи.

На базі КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ст. імені М.А. Шаламова» – секція карате, пішохідний туризм, КЗ «Роздольська ЗОШ І - ІІІ ст.» - судомоделювання.

Тож, ласкаво просимо завітати до нашого закладу, де професіонали своєї справи допоможуть розкрити таланти юних зірок та поринути у світ естетики та майстерності. І, можливо, хтось обере цей шлях у подальшому житті.

Анжеліка ШЕЛЕМАХА.

Прочитано 941 раз Последнее изменение Понедельник, 21 Сентябрь 2015 08:16
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии