ДИТЯЧІ СЕРЦЯ ПЕРЕПОВНЕНІ РАДІСТЮ

Пятница, 25 Сентябрь 2015 05:41
Оцените материал
(0 голосов)

Школа — це наша опора і святиня, яка дає нам дорогу у світ. Навчає нас гуманності, ввічливості, доброти, вселяє віру в майбутнє.

Багато справ у ній вирішується завдяки спільній співпраці батьків та колективу працівників школи. А коли цього буває замало, на допомогу приходять люди, яких ми звикли називати спонсорами.

Такою людиною для нас та учнів нашої школи є Галина Вікторівна Шаламова. Саме завдяки чуйності, безкорисливості, турботі Галини Вікторівни ми, учні 6 класу, маємо змогу навчатися в новій класній кімнаті, на яку чекали цілий рік. І класна кімната, дійсно, вийшла класною, однією з найкращих у школі, бо оформлена в сучасному стилі.

І ось, 15 вересня відбулося урочисте відкриття відремонтованого класу. Після теплих промов директора школи Олександра Івановича Телюпи та нашого класного керівника Оксани Євгенівни Бабаніної, нарешті, настала найурочистіша хвилина — під гучні оплески присутніх Галина Вікторівна Шаламова та Олександр Іванович Телюпа перерізали червону стрічку. Першими зайти до класної кімнати надали право нам, учням 6 класу, разом із Галиною Вікторівною. Наші серця переповнювали хвилювання, радість і вдячність. Приємною несподіванкою для нас став ще один подарунок — плазмовий телевізор, який Галина Вікторівна подарувала нам цього ж дня.

Ось чому й звертаємося до районної газети з проханням висловити щиру подяку Галині Вікторівні за такі гарні подарунки, за турботу про нас.

Як приємно тепер навчатися в затишному світлому класі, в якому відчувається домашнє тепло, і усвідомлювати, що не перевелися на нашій землі добрі й безкорисливі люди.

Шановна Галино Вікторівно! Спасибі Вам за турботу, за розуміння та підтримку, за часточку душі, подаровану нам. Нехай Ваша доброта повернеться сторицею.

З повагою, учні 6 класу КЗ «Михайлівська ЗОШ I-II ст.»

Прочитано 373 раз Последнее изменение Понедельник, 28 Сентябрь 2015 09:23
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии