Семинар ассоциации женщин-фермеров Запорожской области

Вторник, 12 Апрель 2016 10:56
Оцените материал
(1 Голосовать)

Сегодня в Запорожском областном краеведческом музее прошел семинар ассоциации женщин-фермеров посвященный культивированию трав.

"Маю честь брати участь в семінарі Жінок - фермерів Запорізької області. Семінар присвячений культивуванню трав і проходить в Краєзнавчому музеї м. Запоріжжя.

Завжди цікаво розмовляти з людьми, які працюють на землі. Такі заходи ніколи не трапляються для галочки - це обмін досвідом, дуже багато конкретних питань, відповідей і рішень.

В рамках семінару обговорили можливості обласної програми «Сільське подвір'я» і використання пільгового кредитування під 3% річних для розвитку власного господарства і підтримки самозайнятих жителів села.

Торкнулися питань розвитку Зеленого туризму, бджільництва, розвитку сільської кооперації. У жінок - фермерів, практиків, є маса зауважень і пропозицій до Стратегії розвитку Запорізької області. Впевнена, що члени нашої комісії з економічного розвитку, інвестицій, регуляторної політики та підприємництва, розглянуть пропозиції асоціації і врахують їх в роботі над Стратегією розвитку Запорізької області."

(с)Любим Людмила

Прочитано 6664 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии