У Михайлівки святкували 25-ту річницю незалежності України

Пятница, 26 Август 2016 12:22
Оцените материал
(4 голосов)

Велика і священна любов до України жила, живе і житиме в усіх чесних і щирих серцях її синів і дочок, що зібралися на святкування 25-ї річниці незалежності України на площі Святковій, де пройшли заходи з нагоди цієї знаменної дати, в яких взяли участь школярі Михайлівки.

На подіумі в історичній вікторині змагалися команди учнів Михайлівських шкіл. Учасники показали свої знання з історії в 4 номінаціях: «Україно, Україно, славний край козаччини», «Моя держава – Україна!», ІІІ – «Наші славні герої» та «Конкурс капітанів». Відрадно, що всі учасники команд продемонстрували гарні знання з історії України, козаччини, рідного краю. У перервах між змаганнями присутнім дарувала свої виступи середня група колективу бального танцю «Алексія», керівник  Плетень О.С.

Дуже потішила дітвору спортивна гра «Веселі старти», в якій брали участь учні КЗ «Михайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія», КЗ «Михайлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3».

Цікаві малюнки на тему «З Днем народження, Україно!» представили учасники конкурсу, які передали присутнім святковий настрій, любов до рідної України.

Усі учасники заходів отримали подарунки від Михайлівської молодіжної громадської організації «Моє майбутнє», лідером якої є депутат селищної ради Ніжнікова Анастасія та від Михайлівської селищної ради (голова селищної ради - Ракша О.В.).

Прочитано 2060 раз Последнее изменение Пятница, 26 Август 2016 12:28
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии