Валентина Дейнега: «Фінішна пряма, або я маю власну думку»

Пятница, 19 Октябрь 2012 07:49
Оцените материал
(4 голосов)

Сьогодні передвиборчі перегони виходять на фінішну пряму. Навряд чи хто пам’ятає, коли вони розпочалися, але для кожного з нас вони закінчаться в той момент, коли опустимо бюлетень в урну.

 


Вважаю, що більшість виборців вже визначилася зі своїм вибором, але я впевнена в тому, що є ті, хто стоїть на роздоріжжі. Через газету звертаюся й до тих, і до інших.

 

Щоб зрозуміти суть речі, її треба з чимось порівняти, адже світ пізнається саме в порівнянні. Отже, я хочу порівняти роботу депутатів.

 

Свого часу моя родина змушена була звернутися за допомогою до депутата Верховної Ради З. Шишкіної. Питання стосувалося медицини. Перша відповідь від її помічника була така: депутат перебуває у відрядженні за кордоном. Я зачекала деякий час, звернулася вдруге, й мені надали таку відповідь: згідно із законом, безкоштовне медичне обслуговування в нашій країні ще ніхто не відміняв. Але це ми знали й без неї. Не буду вдаватися до подробиць, нагадаю, що це депутат від БЮТ і, до речі, наша землячка з м. Дніпрорудного. Шкода, що мене, як матір, і мою доньку, як майбутню матір, вона так і не зрозуміла, але проблема була вирішена за допомогою іншої особи, якій ми щиро вдячні.

 

У своїй статті не буду перелічувати все те добре й потрібне, що зробив нинішній депутат для своїх виборців. Мешканцям нашого району те все відомо. Артем Пшонка зробив те, що всі його попередники разом взяті не змогли або не захотіли зробити. Отже, шановні читачі, висновки зробіть самі.

 

Я уважно слідкую за пресою й телебаченням і дійшла висновку, що у влади й опозиції є два шляхи переконати або обдурити виборців: це ганьбити своїх попередників чи обіцяти світле майбутнє. На відміну від опозиції, влада свої обіцянки виконує. Не стану перелічувати обіцянки опозиціонерів. Мене негативно вражає поведінка Арсенія Яценюка, який заявляє, що якщо їх виберуть, вони для вас зроблять оте, оте й оте... Так хочеться в нього запитати: «Скажите, Бога ради, где раньше были вы?» Адже Арсеній Петрович і зараз при владі, він - депутат ВР, а свого часу стояв на самій вершині, був головою ВР, то чому обіцянки, які він роздає зараз, не виконав тоді, і ті проблеми, які порушує, не розв’язав свого часу?

 

Сьогодні ми є свідками народження нових партій типу «Удар», «Україна - вперед!». Мені особисто здається, що їх лідери, ще не ставши депутатами, вже йдуть не туди. Особисто я проти В. Кличка нічого не маю, але вважаю, його місце - очолити федерацію боксу України й досягати нових успіхів.

 

Так, Андрія Шевченка знають усі українці, але ж робота у Верховній Раді докорінно відрізняється від футболу! Виступаючи перед виборцями, він навіть не вміє висловити власну думку, в чому ми неодноразово змогли переконатись. Окрім того, що він там збирається розвивати спорт, ми нічого від нього не почули, а там треба вдосконалювати й приймати нові закони.

 

До речі, на кожні вибори приймається новий закон, і ні один із них не досконалий. Наприклад, що стосується формування окружних і дільничних виборчих комісій. Треба спочатку сформувати комісії, всі питання узгодити, а потім розпочинати агітацію. Що ми маємо сьогодні: керівники партійних осередків провели активну агітацію, кожен свою і через своїх агітаторів, а потім поперестрибували в комісії, адже згідно із законом, члени комісії не мають права агітувати, - ось де є пряме порушення закону.

 

Отже, шановні читачі й виборці, звертаюсь до вас. До тих, хто ще не визначився у своєму виборі, й тих, хто визначився, але коливається, - ще не пізно переорієнтуватись. У день виборів, 28 жовтня, підтримайте нашого, я наголошую на цьому, депутата Артема Пшонку і Партію регіонів, яка у виборчому бюлетені значиться під цифрою 20, і пам’ятайте, що стабільність там, де не змінюється керівництво.

 

З повагою до всіх читачів, Валентина Дейнега, с. Любимівка

за матеріалами газети «Михайлівські новини»

Прочитано 2471 раз Последнее изменение Пятница, 19 Октябрь 2012 08:38
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии