Ігор Кривко: "З депресивної місцевості, нарешті, стаємо зразком для інших територій"

Вторник, 23 Октябрь 2012 09:54
Оцените материал
(10 голосов)

У найближчі дні українському народу в черговий раз належить висловити власну думку про майбутнє своєї країни, обравши депутатів Верховної Ради України. Важко залишатись осторонь таких рішень. Розум та серце переповнює широкий спектр різноманітних надій, думок, сподівань. І об’єднує роздуми бажання відчути державницьку турботу про майбутнє наших дітей, їх щасливе дитинство та створення умов для адаптації в дорослому житті.

Не на словах знаю, як на благо вихованців самовіддано працюють педагоги Веселівщини. Роками, але все ж усуваються, здається, неподоланні перепони.

 

Вчитель ніколи не зважає на скруту, зневагу бюрократа, відсутність коштів, а звично виконує місію формування всебічно розвинутої людини.

 

Але во сто крат ефективніше, якісніше та корисніше для дітей робота вчителя не в віртуальному світі вічного подолання проблем, а в умовах підтримки, розуміння та реальної допомоги в конкретних справах. В останній час, виважено аналізуючи дійсність, осмислюється системність, багатогранність, державницька зрілість депутатської діяльності Артема Вікторовича Пшонки.

 

Приходить відчуття, що з депресивної місцевості, нарешті, стаємо зразком для інших територій і не лише нашої області. Утеплення будівель навчальних закладів, шкільні автобуси, вирішення вічноболючих питань газо- та водопостачання, спортивні та дитячі майданчики, організація різноманітних заходів для широких верств населення. Це лише незначний перелік добрих справ депутата.

 

Вважаю сутність не тільки в цьому, головне - вселяється віра в те, що ентузіазм небайдужих до позитивних змін ініціаторів має практичне втілення, зусилля громади не пропадає даремно, що є перспектива кожній справі, адже відчутна опора на тверде слово депутата. Можливо не завжди замислюємось, яких зусиль вартує задоволення потреб вибагливих виборців, але насправді викликає повагу благородні діяння молодого і талановитого політика України.

 

Тому бажаю Артему Вікторовичу не звертати з святого шляху служіння народу, залишатись рушійною та об’єднавчою силою добрих намірів в ім’я щасливого майбутнього країни та ніколи не зрадити вірі свого виборця.

 

Запорукою ж мрій та сподівань стане обрання Вас депутатом Верховної Ради України.

 

 

Ігор Кривко

директор Веселівської районної різнопрофільної гімназії

Прочитано 2298 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии