08 липня 2016 року фахівці Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізькій області відвідали приватну садибу на березі Азовського моря з метою приєднання її до міжнародної туристичної мережі Країн Східного Партнерства. Приватна садиба "Петровська гавань" рада бачити відвідувачів в своїх володіннях.

Опубликовано в Запорожская область

07 липня 2016 року Володимир Степаненко, генеральний директор Регіональногофонду підтримки підприємництва, вручив господарю зеленої садиби "Великий став" в селі Салтичія Чернігівського району Запорізької області Сергію Корпану золотий сертифікат якості агротуристичних послуг міжнародного зразку. Український краєвид, гостинність господаря, якість послуг просто вражає!

Опубликовано в Запорожская область
Понедельник, 11 Июль 2016 07:40

Купальская ночь в Акимовском районе

Одним из праздников, который пришел к нам еще с языческих времен является праздник Ивана Купала. Его отмечали многие славянские народы. В ночь с 6 на 7 июля праздник Ивана Купала мистический и загадочный, но в тоже время веселый и разгульный отмечали все славяне, проживавшие от Карпат и до севера Руси.

Опубликовано в Акимовка

Три роки тому, дякуючи небайдужим людям до розвитку спорту підприємцям Цапу Федору та Чупрову Ігорю у нашому селищі був побудований майданчик для пляжного волейболу на території КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Веселівської селищної ради». Зазначимо, що пляжний волейбол дещо відрізняється від звичайного. Окрім традиційних для волейболістів стрибучості, хорошої реакції, сили, відчуття м’яча, він вимагає особливої атлетичності та витривалості, адже команди грають на майданчику з піщаним покриттям. А це ускладнює саму гру, до того ж потрібно обовязково зважати на силу вітру та інтенсивність сонячних променів. Регулярні тренування Веселівських волейболістів дають свої результати.

Опубликовано в Веселое