"Держкордон" на Запоріжжі виявив контрабанди на 6,6 мільйона гривень

Среда, 14 Август 2013 08:22
Оцените материал
(0 голосов)

Саме на таку суму вилучили товарно-матеріальних цінностей фахівці ГУ Міндоходів у Запорізькій області у результаті застосування заходів з протидії незаконному переміщенню товарів на Україну в рамках операції "Держкордон 2013".

Про це повідомила начальник Головного управління Міндоходів у Запорізькій області Людмила Балацька під час розширеного засідання Громадської ради ГУ Міндоходів області, присвяченого митному оформленню товарів під час здійснення імпортних операцій.

 

- Операція "Держкордон 2013" — не тільки протидіє корупційним проявам посадових осіб у митній сфері, а передусім, передбачає проведення низки заходів щодо виявлення і припинення фактів незаконного переміщення через державний кордон підакцизних та інших товарів. Крім того, вона розрахована на контроль сплати належних платежів імпортерами та перевізниками під час ввезення товарів на територію України, — наголосила Людмила Балацька.

 

З початку проведення операції у Запорізькому регіоні було виявлено нелегальне ввезення товарів підакцизної групи на 4,6 мільйона гривень, з яких 224 тисячі пачок цигарок на загальну суму майже 2 мільйона гривень та лікеро-горілчаних виробів на 1,2 мільйона гривень.

 

Фахівці ГУ Міндоходів області вилучили 4 незаконно ввезені автомобілі загальною вартістю майже 1 мільйон гривень, 50 тисяч акцизних марок для маркування алкогольної продукції та контрафактну аудіо-, відеопродукцію на 351 тисячу гривень і побутову техніку більш ніж на 560 тисяч гривень.

 

 

ГУ Міндоходів у Запорізькій області

Прочитано 1251 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии