25 серпня 25 молодих запоріжців обговорили шляхи розвитку 25-річної України

Пятница, 26 Август 2016 07:03
Оцените материал
(1 Голосовать)

З нагоди 25-річчя Незалежності України перший заступник голови Запорізької обласної ради Єгор Семенков провів з 25-ма 25-річними запоріжцями круглий стіл на тему «Що турбує ровесників Незалежності? Якою вони бачать Україну?».

На початку бесіди перший заступник голови облради наголосив, що бажає вислухати кожного і обговорені питання будуть враховані при формуванні плану робіт облради на наступний рік.

Молодь цікавилась питаннями різностороннього характеру від соціальної інфраструктури до питань особистісного характеру. Проблеми не досконалих доріг, покращення транспортних перевезень, збільшення простору для дитячого й молодіжного дозвілля та ряд інших актуальних для мешканців всього регіону питань не залишають байдужими молодь.

Учасники круглого столу впевнені, що вдосконалити наш регіон та Україну можна через впровадження таких ідей, як,наприклад, проведення Запорізького фестивалю повітроплавання, на постійній основі запровадити проходження практики та виконання дипломних робіт на базі об’єктів місцевого та обласного значення та комунальних установ, заохочувати молодих людей грантами на навчання та рядом інших. Ровесники Незалежності впевнені, що реалізувати проекти можливо лише при взаємній участі відповідальної влади та ініціативних громадян.

- Приємно відзначити, що в нас склалася продуктивна та дійсно цікава бесіда. Було озвучено багато прагматичних ідей. Впевнений, у найближчий час Запорізька область буде процвітаючою, адже у нас є все для цього: промисловість, потужний аграрний сектор, а з цим – відрахування до бюджетів всіх рівнів, - відзначив Єгор Семенков та побажав молоді проявляти себе, мріяти, планувати життя та неухильно йти обраним шляхом.

 

http://www.rada.zp.ua/

Прочитано 8318 раз Последнее изменение Пятница, 26 Август 2016 07:12
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии