Обласний контактний центр з’єднав прямою телефонною лінією мешканців регіону з депутатом облради Людмилою Любім

Вторник, 13 Сентябрь 2016 08:37
Оцените материал
(1 Голосовать)

На базі комунальної установи «Обласний контактний центр» Запорізької обласної ради відбулася пряма телефонна лінія за участю  депутата Запорізької обласної ради, голови постійної комісії з питань економічного розвитку, інвестицій, регуляторної політики та підприємництва Людмили Любім.

Найбільша кількість звернень на пряму телефонну лінію надійшло від жителіів Якимівського району,  за яким закріплено депутата обласної ради Людмилу Любім. Також були звернення з Оріхівського, Новомиколаївського, Вільнянського, Пологівського районів та м. Запоріжжя.

Під час прямої телефонної лінії запоріжці порушували питання щодо проблем із оформленням документації на отримання та приватизацію земельних ділянок, порушення права на безоплатний проїзд в приміському автомобільному транспорті, повернення заощаджень з колишнього Ощадбанку СРСР, отримання кредиту за програмою «Сільське подвір’я», прохання надати допомогу у прискоренні відновлення телефонного зв’язку, підтримки підприємництва, надання безоплатної медичної допомоги.

Отримала Людмила Любім і особисту подяку від мешканця Якимівського району за плідну депутатську діяльність у виборчому окрузі та запрошення на святкування Дня Якимівського району.

Депутат  обласної ради Людмила Любім подякувала колективу обласного контактного центру за належну організацію заходу та відзначила переваги прямого телефонного виду зв’язку із громадянами, як для виборців, так і для представників депутатського корпусу.

 

http://rada.zp.ua/

Прочитано 7746 раз Последнее изменение Вторник, 13 Сентябрь 2016 08:44
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии