До місцевих бюджетів Приазовського району вже надійшло майже 540 тисяч гривень земельного податку з фізичних осіб

Среда, 07 Август 2013 07:55
Оцените материал
(2 голосов)

З нарахованих 837 тис. грн. земельного податку з фізичних осіб до місцевих бюджетів Приазовського району надійшло майже 540 тис. грн.

Нагадуємо, що земельний податок фізичними особами сплачується раз на рік єдиною сумою протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення, тобто 29 серпня 2013 року — останній день сплати земельного податку.


Податковим Кодексом України дозволено фізичним особам, що мешкають у сільський та селищній місцевості, сплачувати земельний податок через каси сільських ( селищних) рад за квитанцією про приймання податкових платежів.


У разі несвоєчасної сплати земельного податку з фізичних осіб, такий платник притягується до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах: при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати — у розмірі 10% погашеної суми податкового боргу; при затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати — у розмірі 20% погашеної суми податкового боргу. Крім того, на суму податкового боргу нараховується пеня.

 

 

                                                           Заступник начальника-начальник Приазовського відділення Приморської ОДПІ

                                                           ГУ Міндоходів у Запорізькій області Н.М.Станчева

Прочитано 961 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии