Приазовського прикордонника нагороджено медаллю "За мужність в охороні державного кордону"

Пятница, 28 Февраль 2014 11:37
Оцените материал
(0 голосов)

Старший прапорщик Віталій Логунов, уродженець Луганської області, на військовій службі з 1995 року. Строкову службу пройшов в Одеській бригаді МВС, та й надалі вирішив пов’язати свою долю з військовою службою.

Розпочав кар’єру сержант Логунов в Донецькій області на прикордонній заставі «Дмитровка», де виконував обов’язки помічника начальника по роботі з місцевим населенням. У1998-1999 роках пройшов навчання в центрі підготовки прапорщиків у м. Чугуєві. А у 2000 за розподілом переведений в Приазовський район.

 

За роки служби у відділі він завоював авторитет та повагу серед товаришів та начальників своїм професійним підходом до справи, врівноваженим характером та веселою вдачею.

 

Неодноразово брав участь у затриманні порушників законодавства України. Наприклад, у квітні минулого року, перебуваючи в прикордонному наряді в районі села Степанівка-1, старший прапорщик В.М. Логунов помітив особу, що переховувалась у складках місцевості. Миттєво прийнявши рішення, порушника було затримано. Виявлено та вилучено заборонені знаряддя лову та морепродукти (риба бичок у кількості 588 шт). За даним фактом складено два адміністративні протоколи.

 

У червні того ж року він знову в наряді. Цього разу ніс службу в нічний час. У темряві ним був помічений та затриманий ще один порушник. За даним фактом також складено два адміністративні протоколи.

 

За час служби у відділі прикордонної служби «Приазовськ» ним особисто затримано більше 800 порушників законодавства України. Однак старший прапорщик не зупиняється на досягнутому, постійною працею підвищує свою майстерність, а набутий досвід щедро передає товаришам по службі.

 

Командування Державної прикордонної служби характеризує Віталія як сумлінного, дисциплінованого військовослужбовця, який до поставлених завдань підходить відповідально та виконує їх взірцево. У 2000 році за зразкове виконання завдань з охорони державного кордону, особисту мужність та відвагу Віталій Логунов Головою Державної прикордонної служби України генералом армії М.М. Литвином нагороджений медаллю «За мужність в охороні державного кордону».

 

 

За матеріалами газети «Приазовская новь»

 

Прочитано 1770 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии