Приазовці провели патріотичний святковий флешмоб

Вторник, 09 Сентябрь 2014 04:23
Оцените материал
(0 голосов)

Напередодні Дня незалежності України у смт Приазовське на площі біля районного Будинку культури відбувся святковий концерт.

Відомо, що Приазовський район – багатонаціональний, тому його мешканці мають унікальну можливість насолоджуватися творчістю колективів української, албанської, болгарської та інших культур. Та в цей день усіх присутніх об’єднувала одна ідея: всі ми – громадяни однієї великої єдиної України.


Зі сцени пролунало багато теплих побажань мешканцям району та найпоширенішим було побажання миру, єдності та незалежності України.



Активістами молодіжної громадської організації «Молоді регіони» був організований флешмоб: під час молитви за Україну, яка лунала зі сцени, було запалено свічки і кожен бажаючий міг долучитися до акції та відчути тепло, яке йде з рук у руки, від серця до серця, разом помолитися та попрохати миру і добробуту для нашої країни.


Під час фінальної пісні у небо піднялися китайські ліхтарі, що були наповнені не тільки теплотою вогню, а й теплом сердець, надіями на світле майбутнє.


Акція була організована та проведена за підтримки народного депутата України А.В. Пшонки.

Прочитано 1672 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии