Учні Орловської школи взяли участь у весняному суботнику

Понедельник, 13 Май 2013 07:35
Оцените материал
(0 голосов)

Завжди навесні в Орловській школі проводиться День довкілля. Та цього року це свято було особливим, а саме – підсумком напруженої роботи всього весняного періоду. Незважаючи на спекотну погоду, учні Орловської школи натхненно працювали над удосконаленням пришкільних ділянок.

Члени гуртка «Ландшафтний дизайн» під керівництвом вчителя біології Гринь Н. Г. організовували оформлення клумб квітами та парковими скульптурами з гумових шин, прикрашали школу різноманітними виробами з пластикових пляшок. На виїзному районному семінарі вчителів біології та хімії учні провели екскурсію по шкільному дендрарію та рокарію, а також позакласний захід «Земля – це колиска і мати».

 

Плідним став суботник, на якому було посаджено 100 дерев. Діти з ентузіазмом розбивали парк біля школи. Провести акцію «Посади дерево» допомогла сільська рада в рамках програми з озеленення та благоустрою населених пунктів. Спонсорську допомогу з перевезення дерев із КП «Чисте місто – Приморськ» надав підприємець Щетинін Є. І.

 

Завдяки їх турботам школярі та педагоги Орловської школи отримали прекрасні екземпляри паркових культур. Тепер тут є і каштани, і сосни, і берези, і туї, і самшит. Школа набула зовсім іншого вигляду – казкового, веселого, привабливого.

 

Великих зусиль доклали діти й колектив школи до таких змін, та ще більшого потребує збереження цих цінностей. Школярі з надією та любов’ю дбають про дерева, поливають їх та мріють в майбутньому побачити парк у всій красі.

 

Педагогічний колектив школи сподівається, що розуміння та підтримка мешканців села не зникне, а юні орловці виростуть працелюбними й турботливими господарями.



За матеріалами газети "Приморская степь"

Прочитано 1301 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии