За перше півріччя 2013 року працівниками Приморської ОДПІ проведено 37 особистих прийомів

Вторник, 23 Июль 2013 07:37
Оцените материал
(0 голосов)

Робота зі зверненнями громадян — важлива складова у діяльності податкової служби. У такий спосіб забезпечується зворотний зв’язок із громадськістю. На сьогодні основне завдання — забезпечити кваліфікований, неупереджений, об’єктивний і своєчасний розгляд звернень громадян з метою оперативного вирішення порушених у них питань, задоволення законних вимог заявника.

З цією метою в Приморській ОДПІ посадовими особами, згідно графіка, проводиться особистий прийом громадян.


Керівництвом Приморської ОДПІ за січень-червень проведено 37 особистих прийомів (за аналогічний період минулого року — 24 особистих прийоми).

Найбільш актуальними на особистих прийомах громадян були питання щодо ухилення від сплати податків, проведення контрольно-перевірочної роботи, оподаткування доходів від здійснення підприємницької діяльності, подання звітності в електронному вигляді, порядку сплати земельного податку, заповнення податкових декларацій про майно, зобов’язань фінансового характеру, тощо.


Протягом січня-червня 2013 до Приморської ОДПІ письмових звернень та скарг не надходило.


Постійний аналіз звернень громадян та узагальнення питань, що в них порушуються, — запорука плідної співпраці податкових органів та платників податків.


Приморська ОДПІ

Прочитано 1043 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии