Начальник Приморської ОДПІ О. Круц: "Запрошуємо громадськість долучитися до обговорення Концепції реформи декларування доходів"

Четверг, 06 Февраль 2014 06:50
Оцените материал
(0 голосов)

Проведенню цьогорічної кампанії декларування та порядку звітування громадянами про свої доходи була присвячена чергова зустріч начальника Приморської ОДПІ ГУ Міндоходів у Запорізької області Олени Круц із журналістами.

Спілкуючись з представниками ЗМІ, посадовець розповіла, що податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2013 році, подається до 1 травня поточного року, а для тих, хто бажає отримати податкову знижку, — упродовж всього року.


Олена Круц також нагадала, що для зручності громадян існує можливість надання декларації через Інтернет. Для цього необхідно мати комп’ютер, відповідне програмне забезпечення та «електронний ключ», який, до речі, можна безкоштовно отримати в Приморської ОДПІ.


На завершення зустрічі начальник Приморської ОДПІ Олена Круц зауважила, що Міністерство доходів і зборів України запрошує громадськість долучитися до обговорення  Концепції реформи декларування доходів громадян і пропонує до обговорення концептуальні основи та елементи майбутньої системи декларування доходів. Крім того Олена Круц акцентувала увагу журналістів на тому, щодо обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян відбувається на форумі офіційного веб-порталу Міндоходів, і свої пропозиції громадяни можуть надіслати на електронну скриньку.

 

 

Приморська ОДПІ

Прочитано 1052 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии