Послугами Приморської ОДПІ щоденно користуються майже 150 платників

Четверг, 29 Май 2014 09:32
Оцените материал
(0 голосов)

Протягом січня-квітня 2014 року Центром обслуговування платників Приморської ОДПІ було надано 1 080 адміністративних послуг громадянам та платникам з питань: взяття на облік, про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів, реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок, видачі реєстраційних номерів облікової картки платника, видача довідок про доходи.

Щодня працівники ЦОП надають своєчасну та якісну допомогу майже 150 відвідувачам.


Також прийнято 12 704 одиниці податкової звітності від платників та 3 441 одиницю кореспонденції від громадян, суб’єктів господарювання, підприємств, установ, організацій.


Нагадаємо, на сьогодні у Запорізькій області при кожній ДПІ працюють 27 ЦОПів, які надають послуги за єдиними стандартами сервісу. Відвідувачам пропонується широкий перелік послуг. Серед них: отримання консультацій, дозвільних документів, довідок, проведення звірок, подання податкової звітності, кореспонденції та багато інших. Крім того, у Центрах завжди можна знайти корисну інформацію з питань застосування законодавства.

 

 

Приморська ОДПІ

Прочитано 1153 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии