В рамках операції «Урожай» в Приморському районі працевлаштовано 185 найманих осіб

Пятница, 15 Август 2014 08:52
Оцените материал
(0 голосов)

На території Приморського району триває операція «Урожай-2014». Мета операції – виявлення необлікованих найманих працівників та легалізація заробітної плати, перевірка повноти нарахування та сплати земельного податку та орендної плати за землю, упередження схем ухилення від оподаткування суб’єктами господарювання.

За результатами операції «Урожай» працівниками Приморської ОДПІ ГУ Міндоходів у Запорізькій області було проведено протокольні бесіди з 81   керівником сільськогосподарських підприємств. В результаті проведеної роботи 132 працівникам збільшено заробітну плату (додаткові надходження ПДФО склали 48,7 тис. гривень, ЄСВ – 146,2 тис. гривень); добровільно оформлено найманих працівників у кількості 185 осіб, легалізовано доходу на 197 тис. гривень (додаткові надходження ПДФО – 37,8 тис. гривень, ЄСВ – 113,4 тис. гривень).


«Легалізація зайнятості населення та захист інтересів громадян у дотриманні роботодавцями норм трудового законодавства – один із пріоритетних напрямів роботи Приморської ОДПІ», – підкреслила начальник інспекції Олена Круц.

Прочитано 1352 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии