Токмацький ветеран отримав нову квартиру

Четверг, 06 Декабрь 2012 14:04
Оцените материал
(1 Голосовать)

У Токмаку на вулиці Гастелло живе 97-річний інвалід, ветеран війни та праці Григорій Іванович Ольховський. Все життя присвятив він хліборобській праці, воював на фронтах Великої Вітчизняної, після війни і майже до семидесяти років працював у колгоспі імені Котовського.

Дружина померла, а дітей не було, тож забрала до себе ветерана племінниця Надія Ішутіна.

 

Вона й сама все трудове життя віддала колгоспу імені Кірова, де працювала дояркою, а зараз доглядає за дядьком. Це нелегко, бо інваліду важко вставати, допомогти йому піднятися нелегко. Тим більше, що живуть вони у старій хаті «без зручностей». Та нещодавно для інваліда, який стояв у черзі на отримання житла, була придбана двокімнатна квартира за рахунок обласного бюджету.

 

Щоб привітати ветерана та вручити йому ключі від квартири до старенького будиночка на Гастелло завітали міський голова Ігор Котелевський разом з заступником Ольгою Панфіловою. Вони передали ключі від квартири на першому поверсі дев’ятиповерхівки на вулиці Пролетарській. У ній, до речі, тепло і затишно, встановлені сучасні склопакети (напередодні у цьому переконалися журналісти разом з міським головою).

 

Григорій Іванович з Надією Олексіївною зраділи такій несподіваній новині, щиро подякували представникам влади за турботу.

 

– Ми й не очікували на такий сюрприз. Тепер нашому ветерану буде набагато зручніше, ми купимо спеціального візка, щоб перевозити його. Та й мені трохи легше буде доглядати за ним, – сказала Надія Ішутіна.

 


За матеріалами газети "Наше місто Токмак"

Прочитано 997 раз Последнее изменение Четверг, 06 Декабрь 2012 14:09
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии