Міні-футбольний турнір у Токмаку: ФК "Токмак-1" та "Дизель" змагатимуться за чемпіонство

Пятница, 29 Март 2013 07:07
Оцените материал
(1 Голосовать)

На турнірі з міні-футболу, що проходить у Токмаку особливо запеклим був поєдинок між командами ФК «Токмак-1» та МВС.

У цьому матчі все почалось дуже швидко та несподівано. Кращий бомбардир МВС Сергій Лупашко, після помилки захисників суперника, відкрив рахунок.

 

Далі ФК «Токмак-1» гостро атакував, не менш небезпечними були контр-випади від команди МВС, але перший тайм так і завершився з рахунком 1:0.

У другій половині гри лише за 10 хвилин до кінця матчу ФК «Токмак-1» зрівняв рахунок: черговий штрафний виконав Олександр Фесенко, але не пробив, як він зазвичай це робить, а віддав пас на партнера Олега Сапальова, удар якого влучив у ворота.

 

Після цього гра стала більш напруженою, гравці МВС дорікали арбітрам за кожен свисток (іноді претензії гравців були небезпідставними).

 

За дві хвилини до кінця гри черговий фол для МВС став 6-м. Було призначено 9-метровий штрафний удар і Олександр Фесенко не залишив шансу своєму опоненту – 2:1. Крапку в матчі поставив Микола Биченко. 3:1 – ФК «Токмак-1» вирвав перемогу.


У погоні за лідером міні-футбольного турніру команда «Дизель», що посідає друге місце, не мала проблем у матчі з гравцями Молочанська, що теж претендують на призове місце.

 

Вже після першого тайму інтрига зникла. По черзі голи забивали гравці «Дизеля» Андрій Лаудін, Володимир Куропятник, Олег Авраменко, Юрій Шоферук.

 

На ці голи «Молочанськ» відповів лише одним м’ячем Андрія Шпайхера.

 

У другому таймі Валентин Дублій та Андрій Лаудін довершили розгром молочанців – 6:1.

 

Отже, перед останнім туром, у турнірі лідирує ФК «Токмак-1», що має 39 очок, на два менше у «Дизеля». 30 березня якраз матч між цими командами й вирішить долю чемпіонства.



За матеріалами газети "Наше місто Токмак"

Прочитано 1646 раз Последнее изменение Пятница, 29 Март 2013 11:30
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии