Токмак зустрічав зірок "Бригантини"

Четверг, 06 Июнь 2013 11:12
Оцените материал
(3 голосов)

4 червня у Токмаку в рамках Міжнародного кінофестивалю «Бригантина» відбулися творчі зустрічі з відомими акторами.

Місту пощастило двічі: зірковими учасниками першої зустрічі, що відбулась о 14:00, стали: білоруський актор Олексій Котеньов, артисти з Росії: Павло Шуваєв, Євгенія Бордзіловська, Євген Ганєлін, режисер Юрій Музика.

 

Актори розважали токмачан яскравими номерами, блискучими імпровізаціями, веселими жартами. Публіка буквально не бажала відпускати зірок зі сцени, щедро дарувала артистам бурхливі оплески. Вела вечір чарівна Олена Стуліна.

 

Ввечері у міському ДК на бажаючих доторкнутися до магії кіно чекала ще одна зустріч з відомими українськими акторами Євгеном Паперним, Володимиром Ямненком, Валерієм Астаховим. Супроводжували зустріч красуні з групи «Стожари», що радували токмачан знайомими народними піснями. Публіка була просто у захваті і дуже тепло приймала кожен вихід улюблених акторів.

 

– Ця зустріч дуже сподобалась. Такі заходи є дуже корисними, адже викликають низку позитивних відчуттів. Ми отримали змогу побачити багато відомих людей, яких бачили лише на екранах телевізорів. І за це свято в нашому місті дякуємо Артему Пшонці та всім організаторам цього традиційного кінофестивалю. Хотілося б, щоб відомі постаті сучасності частіше приїжджали до Токмака.

 

(Надія Стольнікова, працівниця районного відділу освіти)

 

– Емоції від такого живого спілкування з відомими акторами є незабутніми. Було таке враження, ніби зірки фільмів та серіалів зійшли з телеекранів. Було дуже приємно, що вони приділили нам, простим людям, стільки часу. Особисто в мене найбільше захоплення викликав Павло Шуваєв, якого ми щодня маємо змогу спостерігати в серіалі «След». Поспілкувавшись з ним, я зрозуміла, що актори такі ж люди як і ми.

(Юлія Уманська, педагог)

 

Прочитано 1526 раз Последнее изменение Четверг, 06 Июнь 2013 14:54
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии