Токмак відсвяткував 70-ту річницю визволення від німецько-фашистських загарбників

Вторник, 24 Сентябрь 2013 06:30
Оцените материал
(2 голосов)

20 вересня Токмак святкував 70-річчя визволення від німецько-фашистських загарбників. День починався з дощу, тож організаторам свята довелось терміново переробляти сценарій всього дня, на який запланували чимало заходів, і, про всяк випадок, переносити все дійство до Будинку культури.

О 14.00 у залі РБК розпочався урочистий мітинг-концерт, присвячений великій даті. Токмацький міський голова Ігор Котелевський привітав присутніх зі святом, вклонився ветеранам за їх безсмертний подвиг на фронтах війни і самовіддану працю в тилу та запевнив, що нинішнє покоління токмачан і надалі свято зберігатиме пам'ять про велич подвигу народу та тих, хто не повернувся з поля бою, і зробить все для процвітання Токмака під мирним небом. Очільник міста нагородив Почесними грамотами ветеранів Великої Вітчизняної війни Семена Івановича Тура та Василя Гавриловича Находку.

 

Зі своїми поздоровленнями звернулись до токмачан помічники народного депутата Артема Пшонки Людмила Любім та Олександр Вербицький, які від нього вручили Подяки ветеранам-фронтовикам Сергію Васильовичу Шаповалову, Ігорю Михайловичу Страхову, Миколі Івановичу Киянові, Олександру Івановичу Гайдаю, Миколі Семеновичу Волошеву і міській організації ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці.

 

Під час мітингу делегація Оріхівського району урочисто передала символи Всеукраїнської естафети пам`яті «Слава визволителям України» — копію штандарту 4-го Українського фронту, гільзу снаряду та капсулу із землею з братських могил полеглих воїнів — міському голові Токмака Ігорю Котелевському та голові міської організації ветеранів Віктору Щусю.

 

По закінченні мітингу керівники міста та району, ветерани поклали квіти до Меморіалу токмачанам, які загинули у роки Великої Вітчизняної війни.

 

В вже ввечері на токмачан чекав концерт земляків — заслужених артистів Росії Миколи та Сергія Радченків, які порадували усіх присутніх чудовим концертом.



За матеріалами газети "Наше місто Токмак"

Прочитано 1825 раз Последнее изменение Вторник, 01 Октябрь 2013 12:07
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии