Токмак відзначив День міста футбольним матчем, байкерським парадом та святковим концертом

Вторник, 24 Сентябрь 2013 07:21
Оцените материал
(2 голосов)

21 вересня токмачани святкували 229-ї річницю з дня заснування міста.

Святкові заходи розпочалися на стадіоні Авангард, де у футбольному матчі проти майстрів токмацького футболу зійшлися ветерани багаторазового чемпіона України — донецького «Шахтаря».

 

Увечері масові святкування перенеслися на головну площу міста. Тут на повну потужність працювала польова кухня та торговельні намети, лунала музика та сміх.

 

Розпочав свято парад дитячих візків «Беб-бус», згодом відбувся Байкерський парад, який завершився демонстрацією мото-фристайлу.

 

Зі сцени з днем народження рідного міста токмачан привітав міський голова Ігор Котелевський. Він подякував усім жителям, які працюють на благо Токмака і пишуть його історію вже сьогодні. Мер вручив Грамоти призерам міського конкурсу з благоустрою, а також нагородив Подяками Анатолія Шмалька, Віктора Москаленка, Вікторію Терещенко, Анатолія Лісняка, Наталію Лісову, Ірину Комазову та Михайла Жилу.

 

З теплими словами привітання до жителів Токмака звернулися депутати облради Олег Суржан, Лариса Мефьодова та помічник народного депутата України Артема Пшонки Людмила Любім, яка також вручила подяки від народного депутата Дмитру Ігнатьєву, Леоніду Козинцю, Валентині Жадан, Дмитру Курису, Івану Ярошенку, а також ветеранам Галині Кот та Марії Мічуріній.

 

Не з пустими руками завітали на свято й інші почесні гості. Заступник голови облдержадміністрації Андрій Гамов вручив Ігорю Котелевському грамоту за ІІІ місце в рейтингу найкращих населених пунктів області у сфері благоустрою, чистоти та порядку, а також додав вітальну листівку від Голови Верховної Ради Володимира Рибака.


Головним же подарунком від народного депутата та міського голови для громади, що зібралася на площі, стали виступ чоловічого вокального тріо «S-KLASS» і святковій феєрверк.



За матеріалами газети "Наше місто Токмак"

 

Прочитано 1521 раз Последнее изменение Вторник, 01 Октябрь 2013 12:09
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии