У трьох залах спорткомплексу Токмака завершено ремонт

Понедельник, 11 Ноябрь 2013 07:38
Оцените материал
(1 Голосовать)

Цьогорічні заходи з реконструкції спорткомплексу добігають свого кінця. Три оновлені спортивні зали майже готові приймати спортсменів, або тих, хто бажає ними стати. Масштабна реконструкція стала можливою завдяки сприянню народного депутата Артема Пшонки та виділеним коштам у розмірі 798 тисяч гривень з держбюджету, та 36 тисяч гривень — з міського бюджету.

– Два тренувальні приміщення на сто відсотків готові і тут вже розпочали заняття, — повідомив директор спорткомплексу Анатолій Бєляєв. — У боксерській залі та залі для борців постелили нову підлогу, поштукатурили, побілили та пофарбували стіни, стелі, а також відремонтували покрівлю над залами.

 

Результати реконструкції спортсмени відчули одразу. Це підкреслив і старший тренер з вільної боротьби ДЮСШ Геннадій Кірпіньов:

 

– Тренувальна зала для борців стала значно світлішою та чистішою. Наш сучасний килим тепер гармонічно вписується в інтер’єр приміщення. Я такого масштабного ремонту не пам’ятаю, скільки тут працюю. Тепер у нас реально є хороші умови, аби готувати спортсменів найвищого рівня, — резюмував наставник юних борців.  

 

Тренер ДЮСШ Токмацького міськвідділу освіти з боксу Ігор Федоренко теж відзначив суттєві зміни:

 

- Ще не так давно на нас в залі боксу сипалася штукатурка, а підлога була дірявою. Сьогодні тут набагато приємніше працювати та тренуватися.

 

Що ж до ремонту третьої зали (важкоатлетичної), то тут залишилося виконати «останні штрихи». Будівельники достелили спеціальне гумове покриття на підлогу, яка раніше була дерев’яною. Днями тут прибрали та занесли тренажери, а також інші атрибути для важкоатлетів, які протягом часу реконструкції знаходилися на території великого ігрового майданчика.

 

В усіх трьох приміщеннях оновили й освітлення. Ще раніше у спортивному палаці було відремонтовано душові кімнати, а також каналізаційні системи. Протягом усього процесу реконструкції спортсмени не були позбавлені можливості займатися у місцевому «храмі спорту» — прибиральниці оперативно ліквідовували сміття та пил, що з’являлися внаслідок ремонтних робіт.

 

Неозброєним оком помітні і зовнішні перетворення спорткомплексу. Новенькі велетенські вікна, свіженький фасад, який сформували шарами утеплювачів, сітки, двома шарами штукатурки, побілки та фарби.

 

Таким чином, іще один план, озвучений у першій половині цього року міським головою Ігорем Котелевським, успішно виконано.


– На цей рік — це все. А вже в наступному першочергове завдання — реконструкція великої зали. Бо там і підлога місцями пошкоджена, і дах деінде протікає. Та і стіни зі стелею оновити необхідно. Але ці та інші плани будуть напряму залежати від фінансування, — поділився планами директор спорткомплексу.

 

 

Денис ЮДІНКОВ

За матеріалами газети "Наше місто Токмак"

Прочитано 1418 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии