Двоє ветеранів-токмачан відсвяткували 90-річні ювілеї

Вторник, 19 Ноябрь 2013 09:48
Оцените материал
(0 голосов)

Своє 90-річчя відсвяткувала мешканка Токмака ветеран війни та праці Єлизавета Миколаївна Плєтєнь. Привітати її з цією знаменною датою завітали міський голова Ігор Котелевський, секретар міськради Сергій Степура, а також представниці міської організації ветеранів Тамара Поважаєва та Олена Шваб.

Іменинниця отримала від представників влади квіти, вітальну листівку та грошовий подарунок особисто від мера. Учасниця бойових дій Єлизавета Миколаївна та її донька, були приємно здивовані візиту такої почесної делегації.

 

Також 90-й день народження відсвяткував ветеран війни та праці, учасник бойових дій Михайло Степанович Попов. Він єдиний партизан-токмачанин, який лишився в живих.

 

Війна покликала Михайла Степановича, коли йому ще не виповнилося вісімнадцять, і водила його 1418 днів. Він був нагороджений 21 медаллю та трьома орденами.

 

Токмачани добре знають Михайла Степановича як керівника духового оркестру клубу заводу ім. Кірова, який Михайло Степанович очолював протягом тридцяти років, починаючи з 1962-го. Керував він також і естрадним оркестром кіровчан. Обидва ці колективи згодом отримали звання «народного самодіяльного».

 

Привітати Михайла Степановича з ювілеєм прибули заступник міського голови Віктор Загуменний та делегація від міської організації ветеранів у складі Катерини Джос та Михайла Іордатьєва. Іменинник радо прийняв поздоровлення та запросив гостей до святкового столу.

 

 

Денис ЮДІНКОВ

За матеріалами газети «Наше місто Токмак»

Прочитано 1101 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии