Відбувся ІІ етап ХХІ конференції Токмацької районної організації Партії регіонів

Четверг, 09 Январь 2014 07:16
Оцените материал
(0 голосов)

У приміщенні ЗОШ №1 міста Токмака відбувся ІІ етап ХХІ конференції Токмацької районної організації Партії регіонів, у якому взяли участь голова Токмацької райдержадміністрації Олександр Ярошенко, голова фракції Партії регіонів, заступник голови районної ради Анатолій Журбенко, голова Молочанської міської ради Володимир Вольвач, голова Токмацької районної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» Анастасія Антипенко, керівники первинних парторганізацій, депутати від Партії реогіонів та члени партійної організації.

Відкрив конференцію голова Токмацької РО ПР, голова Токмацької районної ради Леонід Стольніков. Приємним моментом конференції стало вручення партійного квитка новому члену парторганізації, вчителю Запорізької ЗОШ І-ІІІ ст. Єлизаветі Веселовій.


 

 

У ході Конференції розглянули питання «Про завдання Токмацької районної організації Партії регіонів з підготовки до виборчої кампанії з виборів Президента України». Очільник парторганізації Леонід Стольніков у своєму виступі наголосив на правильності рішень президента України Віктора Януковича й підтримав його позицію щодо «направлення усіх зусиль влади на подолання кризових процесів, укріплення економіки України та покращення життя людей».

 

Перед однопартійцями виступив голова Токмацької РДА Олександр Ярошенко, який запевнив, що влада постійно працює над реалізацією соціальних ініціатив президента України Віктора Януковича, які спрямовані на відновленні довіри суспільства до державної політики, на покращення життя громадян, комплексне перетворення підходів до оплати праці, податків та соціального страхування, глибоку модернізацію сфери соціального забезпечення, сприяння ефективній зайнятості та створення нових робочих місць.

 

 

Перед присутніми звітував також голова фракції ПР Анатолій Журбенко. Він звернув увагу на те, що злагоджена робота депутатського корпусу є дієвою та продуктивною. Він підкреслив, що пріоритетом роботи залишається допомога громаді району, депутатами спільно вирішуються повсякденні проблеми мешканців Токмаччини, захищаються їх інтереси.

 

Також у ході заходу були розглянуті зміни у складі Ради Токмацької районної організації Партії регіонів, затвердження її кількісного та якісного складу.



Світлана Жулідова

Прочитано 971 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии