На турнірі з вільної боротьби у Токмаку з ювілеєм вітали одного з найвідоміших тренерів

Понедельник, 13 Январь 2014 07:18
Оцените материал
(0 голосов)

Тренери і юнь вільної боротьби добре знають токмацьку школу та її вихованців, вважаючи престижним вийти тут на килим «показатись» одному із стовпів цього виду спорту в Україні — Геннадію Кірпіньову, під керівництвом якого виховано цілу плеяду відомих спортсменів.

Не став винятком і ХII традиційний турнір, присвячений Олімпійському рухові в Україні, який проводився під патронатом міського голови Токмака Ігоря Котелевського.

 

На цей раз змагання зібрали понад 160 юних борців з міст і районів області, Запоріжжя, а також Харкова, Артемівська, Красноперекопська, Нікополя. З деяких міст приїхали одразу кілька команд. І не тільки через престижність змагань, а й щоб особисто привітати Геннадія Васильовича Кірпіньова з 50-річчям.

 

Токмачани уже давно вважають, що їм пощастило, коли у їх місті оселився Кірпіньов. З того часу вільна боротьба в Токмаку стала одним з наймасовіших і найулюбленіших видів спорту серед підлітків, а багато хто з дорослих, завдяки дітям, перетворився на завзятого уболівальника і знавця.

 

На урочистому відкритті турніру Геннадія Кірпіньова привітали секретар міської ради Сергій Степура, начальник обласного відділу фізичної культури і спорту Андрій Муштай, керівники місцевих спортивних організацій і федерації вільної боротьби, вручивши ювілярові відзнаки і подарунки. Преміями і грамотами різних рівнів відзначено також вихованців Геннадія Васильовича — майстра спорту міжнародного класу, володаря Кубка Європи і України 2013 року Сергія Ратушного, чемпіонку і бронзову призерку чемпіонату України Вероніку Рябоволову та Ніку Красулю.

 

Серед переможців новорічного турніру традиційно чимало вихованців місцевих тренерів: Кирило Багмет, Ярослав Андрусяк, Артем Усачов, Андрій Пащенко, Елбі Вісітаєв, Руслан Дігтяренко, Ігор Коцур.

 

 

Сергій МОРОХОВСЬКИЙ

За матеріалами газети «Наше місто Токмак»

 

Прочитано 1011 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии