14 святкових ранків для вихованців Токмацького Центру дитячої та юнацької творчості

Вторник, 28 Январь 2014 06:38
Оцените материал
(1 Голосовать)

У дні новорічних свят Центр дитячої та юнацької творчості, що у Токмаку, завжди працює на повну потужність. І цей рік не став винятком — працівники ЦДЮТ дарували дітям посмішки, захоплення і задоволення від зустрічі з казкою.

Непідробний захват у токмацької дітлашні викликала вистава «Новорічні пригоди Снігуроньки», створена злагодженою працею працівників Центру та його вихованців. 14 новорічних ранків були поставлені культорганізатором Вікторією Шарко за написаним нею ж сценарієм.

 

У казкових дійствах дітей розважали Дід Мороз (роль якого виконували Сергій Губенко та Артем Віницький), Снігуронька (Дар’я Мосіяш), Баба Яга (Євген Корнієнко та Сергій Бікетов), Лісовик (Ігор Ващенко та Денис Черкасов) та старушенція Шапокляк (Марина Морозова та Марина Банковська).

 

До речі, це був дебют Вікторії Шарко у якості режисера новорічних ранків, і він виявився дуже вдалим, що засвідчили щирі емоції як дітей, так і дорослих, яким поталанило побувати на заходах. Долучилася Вікторія і до підготовки святкування Святого Миколая, сценарій і постановку якого вона здійснила спільно з Надією Тищенко.

 

А по завершенню новорічних свят до Центру завітали керівник громадської приймальні народного депутата України Артема Пшонки Валентина Тищенко та представник молодіжної організації «Молоді регіони» Євген Глазьєв. Вони переказали теплі слова вітання та вдячності від імені народного депутата та його помічника Людмили Любім, а також вручили малечі пакунки зі смачними подарунками та влаштували солодкий стіл артистам, які вкладали свою любов та майстерність у вистави, даруючи дітям свято.

 

 

За матеріалами газети «Наше місто Токмак»

Прочитано 1082 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии