У Токмацькому районі триває газифікація сіл

Вторник, 04 Февраль 2014 06:45
Оцените материал
(0 голосов)

Заступник голови Токмацької районної державної адміністрації Єлизавета Савон здійснила робочу поїздку на територію Жовтневої сільської ради, де зустрілася з представниками громади сіл Садове та Червоногірка. Головною темою розмови було питання будівництва газопроводу до цих сіл.

Єлизавета Савон розвіяла хвилювання селян, адже ще в 2007 році за кошти населення було збудовано вуличні газопроводи, в 2012 — проведено тендер на будівництво газопроводу. Посадовець повідомила, що в цьому році вже виділено субвенцію з державного бюджету на здійснення заходів соціально-економічного розвитку окремих територій. У тому числі, завдяки сприянню народного депутата Артема Пшонки, 4 мільйони гривень передбачено на будівництво газопроводу до сіл Садове та Червоногірка. Найближчим часом буде розпочато будівництво газопроводу, що зменшить хвилю стурбованості населення та безумовно покращить якість життя сільчан.

 

- Підвищення добробуту і стандартів життя населення незалежно від місця проживання – це головна мета і програми, і соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича. На прикладі нашого району ми бачимо реальні справи. На сьогоднішній день у Токмацькому районі газифіковано 10 територіальних громад - 30 населених пунктів, до газу підключено 3993 домогосподарств. Для завершення газифікації населених пунктів району необхідно виконати підвідні газопроводи до 15 населених пунктів, де проживає близько 4960 чоловік, - повідомила посадовець.

 

 

Світлана Жулідова

Прочитано 1213 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии