Екозагін токмацької ЗОШ № 5 зробив місто чистішим

Четверг, 24 Апрель 2014 17:25
Оцените материал
(0 голосов)

Вирішення проблеми забруднення навколишнього середовища — задача, яку поставили перед собою учасники товариства «Екосвіт» токмацької ЗОШ № 5.

До найбільш забруднених територій Токмака відноситься мікрорайон «Ріжок». Тут накопичені сміттєзвалища, яких неможливо не помітити. Люди звозили туди сміття декілька років поспіль, його кількість збільшувалася на очах.


Добре, що знайшлися небайдужі токмачани, які вже почали вирішувати цю проблему шляхом очищення території від завалів сміття, але більша частина населення цього мікрорайону продовжує забруднювати територію, і тому праця по знешкодженню сміттєзвалищ стає марною.


Проблему забруднення можна вирішити, збільшивши кількість виїздів машин для вивозу сміття та кількість сміттєвих баків; залучивши мешканців до акції «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять»; проводячи просвітницьку роботу під гаслом «Скажи «Ні!» засміченню» (розповсюдження буклетів, друкування агітації в міській газеті, проведення виховних годин в навчальних закладах).


У вирішенні цієї проблеми взяв участь і екозагін ЗОШ № 5. Ним було прибрано декілька сміттєзвалищ по вул. К. Маркса та очищено ділянку траси «Запоріжжя — Бердянськ».


Сподіваємося, що прагнення людей не будуть марними, сміття на вулицях стане менше.

 



За матеріалами газети «Наше місто Токмак»

Прочитано 515 раз Последнее изменение Пятница, 25 Апрель 2014 09:43
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии