Жодне звернення до податкової інспекції не залишено без уваги

Понедельник, 14 Июль 2014 18:36
Оцените материал
(0 голосов)

За січень-червень 2014 року до Токмацької ОДПІ надійшло 13 письмових звернень громадян, що на два звернення менше, ніж за відповідний період 2013 року (у тому числі три письмових звернення надійшли на розгляд за дорученням ГУ Міндоходів у Запорізькій області). На всі звернення своєчасно надано роз’яснення.

Із загальної кількості звернень (десять) громадянами найчастіше порушувались питання контрольно-перевірочної роботи — три звернення, інформування про ухилення від сплати податків — два звернення; по одному зверненню — з питання єдиного податку ЄСВ, ПДФО, плати за землю.


Один платник поскаржився на дії, бездіяльність посадових осіб Міндоходів, але скарга не підтвердилась. Відповідь надано платнику без порушення терміну. При цьому йому надано ґрунтовне роз’яснення щодо порядку надання документів до органу Міндоходів для проведення перевірки по припиненню підприємницької діяльності.


Звернень громадян, які звернулися повторно або колективних звернень громадян не надходило.


Соціальний стан громадян, що звернулись до податкової письмово: чотири підприємця, шість — соціальний стан не визначено.


З початку року здійснено 11 прийомів за зверненнями громадян, що на рівні відповідного періоду 2013 року, відбулось збільшення виїзних прийомів: із 11 особистих прийомів вісім — виїзні. Всі звернення — заяви (100%). Скарги, пропозиції відсутні.


За січень-червень 2014 року на особистих прийомах громадяни порушували питання стосовно податку на доходи фізичних осіб — три, податку на додану вартість — два, податку на прибуток підприємств – два, єдиного соціального внеску — два, єдиного податку – одне звернення, та з питання податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки – одне звернення.


Відповіді на поставлені питання надані в повному обсязі відповідно до чинного законодавства у день звернення. Звернень громадян, які звернулися повторно, не надходило. Колективні звернення не надходили.


Токмацькою ОДПІ постійно проводяться заходи, спрямовані на удосконалення роботи зі зверненнями громадян – це телефонні «гарячі лінії», тематичні семінари, надання консультацій.


Графік прийому громадян посадовими особами Токмацької ОДПІ розміщено на стенді в ЦОП та оприлюднений на сайті Токмацької міської ради. Запис на прийом здійснюється за телефоном 06178-2-36-83.

Прочитано 802 раз Последнее изменение Понедельник, 14 Июль 2014 22:50
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии