На Токмаччині шукають шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів у бюджетній сфері

Четверг, 07 Август 2014 10:48
Оцените материал
(0 голосов)

1 серпня у малому залі засідань Токмацької райдержадміністрації під головуванням очільниці РДА О. Гатайло відбулася нарада. У заході взяли участь заступник голови РДА Є. Савон, заступник голови райради А. Журбенко, голови Молочанської міської та сільських рад, депутати районної ради, представники Токмацької об’єднаної державної податкової інспекції.

Під час наради заступник начальника Токмацької об’єднаної державної податкової інспекції Т. Шаповалова розповіла про проведення у Запорізькій області операції «Урожай-2014», головною метою якої є додаткові надходження ПДФО, земельного податку, ЄСВ до місцевих бюджетів та легалізація зайнятості населення. Також було наголошено на необхідності спільно з РДА, відділом держземагентства у Токмацькому районі Запорізької області, головами Молочанської міської та сільських рад провести до 1 жовтня 2014 року інвентаризацію сільськогосподарських земель в районі в розрізі сільських рад та баланс на 2014 рік; виявити факти використання суб’єктами господарювання земельних ділянок не оформлених згідно чинного законодавства.

 

У ході зустрічі також було розглянуто питання економії використання паливно-енергетичних ресурсів у бюджетній сфері та впровадження енергоефективних заходів. Начальнику відділу освіти райдержадміністрації, економічного розвитку і торгівлі, головам Молочанської міської та сільських рад рекомендовано розробити оперативний план заходів щодо зменшення споживання природного газу на 30% та електроенергії на період до кінця 2014 року та на опалювальний період 2014-2015 років; помісячний графік обсягів їх споживання; провести енергоаудит всіх будівель бюджетної сфери та їх опалення, аналіз якості ведення обліку використання паливно-енергетичних ресурсів підпорядкованими бюджетними організаціями, інвентаризацію систем опалення підпорядкованих бюджетних установ для можливості переведення їх на альтернативні види палива та інші заходи. Учасникам заходу було наголошено на необхідності провести роз’яснювальну роботу серед населення щодо економії енергоресурсів.

 

Наприкінці наради військовий комісар Токмацького об’єднаного міського військового комісаріату, полковник В. Вітер докладно відповів на запитання від присутніх щодо третьої хвилі мобілізації та створених загонів самооборони, їх командного складу.

 

 

Світлана Жулідова

Прочитано 417 раз Последнее изменение Четверг, 07 Август 2014 10:56
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии