На засіданні обласної виїзної приймальні у Токмаку обговорили проблеми підприємницької діяльності

Пятница, 22 Август 2014 11:53
Оцените материал
(0 голосов)

Цими днями у великому залі засідань Токмацького міськвиконкому, під головуванням першого заступника очільника Запорізької облдержадміністрації Григорія Самардака, відбулося засідання обласної виїзної приймальні з питань розгляду звернень суб’єктів підприємницької діяльності.

У засіданні взяли участь голова постійної комісії Запорізької обласної ради з питань регуляторної політики та підприємництва Олександр Бабич, директор департаметну економічнго розвитку і торгівлі Запорізької облдержадміністрації Елла Сленян, голова Токмацької РДА Олена Гатайло, заступник Токмацького міського голови Андрій Мамчак. У заході також взяли участь депутати міської та районної рад, приватні підприємці, голови фермерських господарств, керівники державних установ міста та району, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації.


 

У ході засідання були надані роз’яснення на хвилюючі питання підприємців стосовно внесення змін до Податкового кодексу, сплати платниками НДС обов’язкової фіксованої суми в бюджет, ряду питань компетенції ОАО «Запоріжобленерго», ПАО «Запоріжгаз», Департаменту АПР, реєстрації договорів оренди та ряду інших питань, на які профільними спеціалістами було надано вичерпні відповіді.

 

У підсумку перший заступник голови ОДА Григорій Самардак подякував учасникам заходу, які проявили свою небайдужість та висловили пропозиції у вирішенні проблем розвитку підприємництва регіону. Він зазначив, що обласна влада робить все для того, аби зрушити з місця камінь гострих проблем, зокрема внесення змін до чинного законодавства.

 

 

Світлана Жулідова

Прочитано 760 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии