Дороги населених пунктів Кіровської сільради відремонтують

Вторник, 26 Август 2014 08:04
Оцените материал
(1 Голосовать)

Голова Токмацької райдержадміністрації О. Гатайло, разом з головним інженером філії «Токмацький райавтодор» І. Гаєнковим, працівником Л. Торбою, здійснила робочий виїзд на територію Кіровської сільської ради.

Мета поїздки – вивчення стану доріг загального користування, які проходять по вулицям населених пунктів сіл Грушівка, Ударник та Кірове. Як наголосила О. Гатайло, дороги знаходяться в край незадовільному стані та потребують негайного ремонту.


Нагальність викликана тим, що по цій дорозі здійснюється перевезення дітей з с. Ударник до навчального закладу с. Кірове, а незабаром розпочнеться навчальний рік і ми не можемо допустити того, щоб ризикувати життям дітей.


У ході обстеження цього відрізку дороги спеціалістами райавтодору було встановлено об’єми необхідних ремонтних робіт. Так, із 12 км – 6 км потребують усунення ямковості, просадки асфальту, що місцями досягає 20 см, ремонт необхідний пішохідному переходу та дорожним знакам біля будівлі Кіровської ЗОШ.


За словами головного інженера І. Гаєнкова, підприємство вже в найближчі дні розпочне ремонті роботи вказаного відрізку дороги.


Голова РДА О. Гатайло, в свою чергу, обіцяла залучити до цієї справи спонсорів та вирішити питання щодо виділення щебеню необхідної фракції ТОВ «Токмацький гранітний кар’єр» для забезпечення проведення зазначених робіт. Для приведення дороги в належний стан, за словами голови РДА, необхідно буде також звернутися до облавтодору, щодо надання допомоги у вирішенні цих питань.


О. Гатайло також порушила питання стосовно проблемного відрізку дороги «Кірове – Зарічне», що завдав чимало клопоту дорожникам взимку. Причина кілометрових заметів – захаращені придорожні смуги, узбіччя роками не обкошували та не прибирали сухі дерева. На що І. Гаєнков висловив своє занепокоєння, адже зима знову прийде, а підготувати дороги не можуть, бо за розпорядженням облавтодору припинено роботи щодо прибирання узбіч, вирубки сухостоїв, покосу трави на узбіччі місцевих доріг через брак коштів.


 

Світлана Жулідова

Прочитано 1752 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии