Ще десять мобілізованих токмачан відправились захищати Батьківщину

Пятница, 12 Сентябрь 2014 06:53
Оцените материал
(0 голосов)

Ускладнилася ситуація на сході країни. Паралельно у військкоматах триває мобілізація, на Донбас йде техніка, наші сини, онуки, батьки...

Минулої п’ятниці ще десяток мобілізованих Токмаччини відправлені до війська. Це чоловіки з Жовтневої, Виноградненської, Кіровської сільрад і Токмака. Троє з них пішли добровольцями.


У рішучому настрої прибув на призовний пункт Сергій Лойко. Йому 57 років. Останнім часом працював охоронцем у ветлікарні. Перед цим – у міськводоканалі.


Обговорюючи ситуацію в країні, він заявив рідним: «Краще воювати, ніж так жити!». Каже, що багато його друзів вже пішли добровольцями, він – не виняток. Інші товариші придбали чоловіку бронежилет, щоб захищав від ворожих куль. Сергій Гордійович переконаний, що країну треба боронити всіма силами, і родина горда за нього.


Проводжати в армію прийшли дружина Людмила, невістка Аня та онук Ігор, які приїхали з Криму, інші родичі. Звісно, переживають, але в один голос говорять, що країну треба захищати.


Геннадій Пісклов з села Могутнього теж йде до армії добровольцем.


- Треба ж комусь рідну землю захищати. Якщо Росія розтягне фронт по всьому кордону, то чи вистачить наших солдатів?! Крім того, шкода «зелених» хлопчаків, а я все-таки більш підготовлений. Я зв’язківець, а там зараз потрібні зв’язківці, – розмірковує Геннадій.


Поки такі прості токмацькі чоловіки готові покласти життя за країну, на жаль, часом відбуваються незрозумілі для народу речі. Генералітет та деякі офіцери пригрілися на теплих місцях. Держава їх навчила військовій професії, вони мають хороші зарплати, солідні пільги, пенсійне забезпечення. Але за останні роки просто «розтринькали» армію, її майно, втратили боєготовність. Де ж їхня офіцерська честь?!


У тих районах Донбасу, де діють проросійські «визволителі», панує смерть та розруха. А у тих містах, які вже визволили українські солдати, поступово налагоджується мир і побут. Російські телеканали вже й не приїздять туди — немає картинки для «чорнухи», якою зомбують росіян.


Терористи разом з російською воєнщиною намагаються зруйнувати нашу державу, роззявили рота вже й на нашу приазовську та запорізьку землю. На захист Батьківщини стають прості чоловіки, в тому числі й токмачани. І вони, за підтримки всіх українців, переможуть. Бо за ними правда!


 

За матеріалами газети «Наше місто Токмак»

Прочитано 1267 раз Последнее изменение Пятница, 12 Сентябрь 2014 08:33
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии