У Токмацькій РДА обговорили нагальні питання життєзабезпечення району

Среда, 15 Октябрь 2014 08:09
Оцените материал
(1 Голосовать)

Цими днями у малому залі засідань Токмацької райдержадміністрації відбулась оперативна нарада голови РДА. У заході взяли участь керівники структурних підрозділів, установ, служб та організацій району.

Присутні розглянули питання виконання бюджетів усіх рівнів, стану соціальних виплат та пенсій, а також нагальні питання із життєзабезпечення району.

 

Начальник Токмацького міськрайонного управління юстиції Анатолій Побережник проінформував присутніх про певні зміни в роботі управління.

 

Військовий комісар Токмацького міського об’єднаного військового комісаріату Вадим Вітер повідомив про результати проведеної минулого тижня роботи та завдання на наступний, зокрема, формування загонів місцевої оборони (залучено 308 осіб), проведення занять серед їх особового складу, проходження обласної медичної комісії призовників строкової служби. Також Вадим Вітер звернувся з проханням до керівників підприємств, установ та організацій району сприяти у забезпеченні зимовою військовою формою працівників воєнкомату.

 

Звітуючи про проведення підготовки навчальних закладів району до опалювального сезону, начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Шепель зауважив, що останнім часом в м. Молочанськ та деяких населених пунктах Токмаччини батьки та вчителі висловлюють невдоволення стосовно шестиденного навчання дітей, а також наголосив на необхідності проведення зустрічей з вчителями та батьками з метою вивчення ситуації та роз’яснення необхідності таких непопулярних заходів.

 

У ході наради присутні обговорили питання щодо вирубки лісопосадок для нелегального продажу дров. Голова райдерждаміністрації Олена Гатайло підкреслила необхідність проведення відповідної роботи правоохоронними органами щодо виявлення злісних порушників.

 

Начальник управління ветеринарної медицини в Токмацькому районі Геннадій Дуда інформував щодо виявлення в районі випадків сказу тварин та просив сприяння керівників органів місцевого самоврядування у проведенні профілактичних заходів.

 

Наприкінці зустрічі Олена Гатайло ознайомила присутніх з основними положеннями Стратегії реформ Президента України 2020 та наголосила на необхідності проведення широкої роз’яснювальної роботи, згідно затвердженого графіку.

 

 

Світлана Жулідова

Прочитано 375 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии