Токмачанці присвоєно звання «Мати-героїня»

Понедельник, 20 Октябрь 2014 08:43
Оцените материал
(0 голосов)

14 жовтня, перебуваючи  з робочим візитом на території Новомиколаївської сільської ради, заступник голови Токмацької РДА Є. Савон та начальник управління соціального захисту населення РДА Є. Фещенко вручили посвідчення про присвоєння звання «Мати-героїня» та нагрудний знак багатодітній матері.

Відповідно до Указу Президента України П. Порошенка за материнську самовідданість, народження і виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку присвоєно почесне звання «Мати-героїня» матері п’ятьох дітей Наталії Іконніковій.

 

Урочисте нагородження відбулось у сільському Будинку культури. Привітати шановану жінку прийшли односельці, рідні та близькі люди, секретар Новомиколаївської сільради Л. Танкушина.

 

Заступник голови РДА Є. Савон подякувала за материнський подвиг та самопожертву. Виховувати своїх дітей гідними, розумними, гуманними патріотами рідної держави, вкладати в їх душі і серця повагу до інших та до рідної землі — це відповідальне та складне завдання, з яким гідно справляється Наталія Володимирівна,— зазначила вона. Недарма сини та донька Наталії Володимирівни мають освіту та роботу, найменший — дев’ятирічний Данило — навчається у школі на відмінно, радує маму своїми успіхами. Розрадою для багатодітної родини є й онучки — трирічна Поліна та Варвара, яка тільки-но народилася.

 

 

Світлана Жулідова

Прочитано 1298 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии