Токмачани продовжують долучатись до акції «Допоможемо українській армії»

Понедельник, 01 Декабрь 2014 08:42
Оцените материал
(0 голосов)

21 листопада перший заступник голови Токмацької РДА Ю. Тищенко передав продукти харчування (понад 500 кг) представнику 37-го добровольчого батальйону територіальної оборони Запорізької області «Ніхто крім нас». Продукти харчування надав керівник ТОВ СВП «Агрофірма «Дружба» А. Клименко.

Наступного дня працівники відділу освіти райдержадміністрації, управління соціального захисту населення, апарату та інших структурних підрозділів РДА та райради зібрали понад 500 гривень на які було придбано продукти харчування: питну воду, макаронні вироби, фрукти.

 

Мешканці міста та району також не залишились осторонь. Ще понад 800 кг продуктів харчування, теплих речей, тулубів було зібрано в короткий термін аби козаки зі спілки вільних козаків на чолі з Юрієм Хижняком не з пустими руками їхали до наших земляків-військових.

 

Як розповів нам Володимир Мараховський вже після поїздки в зону АТО, наші земляки, які захищають Донецький аеропорт від ворога, були дуже вдячні усім, хто надав допомогу, особливо військові були вдячні за гарячі домашні пиріжки, які випікали волонтери та, звичайно, дитячі малюнки.

 

Шановні мешканці Токмацького району! Акція «Допоможемо українській армії» триває. Вашої допомоги потребують наші земляки, які захищають наше мирне сьогодення! Всі, хто не може залишатись байдужим та бажає надати допомогу військовим, звертайтеся до райдержадміністрації каб. № 49, тел. 2-20-10 для подальшої координації роботи.

Прочитано 1254 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии