Розгялули питання ротації учасників АТО

Четверг, 19 Февраль 2015 13:52
Оцените материал
(0 голосов)

06 лютого у малому залі засідань райдержадміністрації відбулось  засідання робочої групи із надання консультативної, правової та соціально-психологічної допомоги для демобілізованих солдат, учасників АТО, які приходять на ротацію. Очолив захід перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Тищенко.

Присутні розглянули питання щодо змісту плану районних заходів щодо забезпечення системності та безперервності у роботі з питань соціальної адаптації демобілізованих, гідного вшанування громадою їх подвигу.

Голова райдержадміністрації Олена Гатайло виступаючи перед учасниками засідання наголосила, що «всі ми зобов’язані зробити все, аби ці люди почувалися комфортно». Першочергово забезпечити надання кваліфікованих послуг стосовно вирішення земельних питань, роботи психологів, медичної допомоги, та ін.

Як зауважив начальник відділу обліку військовозобов’язаних ТО МВК В. Верещага, з 18 березня розпочнеться ротація військових і ми повинні бути готовими до цього. Члени робочої групи з метою відпрацювання спільних та злагоджених дій детально обговорили кожен з пунктів плану заходів, визначили відповідальних та терміни виконання.

Прочитано 901 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии