Провели зиму жартами

Четверг, 05 Март 2015 07:30
Оцените материал
(0 голосов)

Останній зимовий вечір для шанувальників гумору пройшов у затишній залі БК. 28 лютого розпочалася Токмацька відкрита ліга КВК. Учасники фестивалю приїхали з різних куточків України. Жителі задоволені відкриттям фестивалю, тому вся зала заповнена глядачами та веселими усмішками. Молодь сміялась від душі, а люди старшого віку залюбки аплодували усім командам. Серед гостей фестивалю був і міський голова Ігор Котелевський з дружиною Оксаною. Саме під патронатом очільника міста відбувався фестиваль.
Вся розважальна програма раз-по-раз вибухала дотепними жартами у різноманітних конкурсах. Особливий сплеск емоцій панував, коли жарти стосувались Токмака. Підсумком понад двогодинних веселощів стала перемога "Смайлів" зі Скадовська. Місцеві ж "Домашні" задовільнилися третім місцем, яке розділили іще з двома приїжджими командами гумористів.
Слід зазначити, що наш колектив був наймолодшим серед всіх учасників ліги, а його комік Данило Сердюк навіть удостоївся відзнаки за акторську майстерність. На цьому команда «Домашні» не зупиняється та обіцяє працювати, аби дивувати глядачів майстерністю та креативністю і гідно представляти своє місто у подальших змаганнях. Організатори кажуть, що фестиваль – відкриття відбувся на славу та навесні планується провести півфінал та фінал Токмацької ліги КВК.
Ігор Котелевський щиро привітав команди і разом с головою молодіжної ради Оленою Чаговець вручив усім грамоти та грошові нагороди. Для токмачан відкрилася нова палітра жартів, а акцент позитиву надовго залишиться в їхніх серцях.

Прочитано 894 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии