Молодь Токмаччини на підтримку бійців АТО

Среда, 11 Март 2015 07:40
Оцените материал
(0 голосов)

Про те, що її син захищав свою країну від терористів на Донеччині Тимошенко Ольга Михайлівна дізналася тільки після того, як він потрапив до лікарні з пораненням. У зоні АТО 33-річний Олександр воював від початку бойових дій. До того він працював старшим сержантом у правоохоронних органах у м. Запоріжжя.

Чотири місяці тому з осколковим пораненням у ліву ногу та побитим тілом він потрапив до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мєчнікова. Коли прийшов до тями зрозумів, що ногами поворушити не може, вже потім дізнався, що лікарі змогли врятувати ногу. Наразі чоловік готується на реабілітацію до Литви.

Коли про лихо, яке спіткало сім’ю Тимошенко дізналися друзі, односельчани та небайдужі почали збирати гроші на лікування.

Так, напередодні Міжнародного жіночого дня, 7 березня, до матері бійця, яка мешкає у с. Солодка Балка завітав голова громадської організації молодіжне об’єднання «Моє майбутнє» Анатолій Казанцев та представниця громадської організації молодіжне об’єднання «Моє майбутнє», депутат Токмацької районної ради Анастасія Антипенко. Привітавши Ольгу Михайлівну зі святом, вони повідомили, що організація виступила ініціатором по збору грошей на лікування її сина Олександра. Від імені молоді району Анатолій Казанцев вручив жінці кошти.

Розмовляючи про нелегку ситуацію країни, Ольга Михайлівна розповіла, що дуже переживає за свого онука Максима, який теж наразі перебуває у зоні АТО. 

Прочитано 900 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии