Найчарівниших жінок району вітали зі святом весни!

Понедельник, 16 Март 2015 09:37
Оцените материал
(0 голосов)

6 березня у малому залі засідань міського фінуправління з нагоди Міжнародного жіночого дня відбувся урочистий концерт.

Найпрекрасніших, найвитонченіших токмачанок музичною композицією вітав випускник Молочанської школи мистецтв, лауреат Міжнародних і Всеукраїнських конкурсів Денис Снігірьов.

Із сердечними вітаннями до присутніх звернувся голова районної ради Леонід Стольніков. Він бажав жінкам любові, здоров’я та натхнення.Почесними грамотами районної ради відзначив голову Долинської сільської ради Ірину Липку та депутата Токмацької районної ради Єлизавету Савон.

Голова Токмацької райдержадміністрації Олена Гатайло говорила про значимість жінок у суспільстві, адже не має галузі, в якій би вона посідала керівну посаду: в освіті, медицині, культурі, сільському господарстві, в органах управління та місцевого самоврядування, установах, відділах та управліннях РДА, сільгосппідприємствах та фермерських господарствах. На адресу присутніх жінок звучали слова теплі вітання і побажання.

Серед присутніх у залі була жителька с. Солодка Балка Ольга Тимошенко, син Олександр якої воював у зоні АТО, отримавши важке осколкове поранення, наразі знаходиться у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мєчнікова. На лікування хлопця, який потребує реабілітації за кордоном небайдужі токмачани зібрали кошти. Зі словами подяки очільниця району вручила матері героя грошову допомогу.

Привітав чарівних жінок перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Тищенко. Він побажав прекрасним токмачанкам кохання, радості, жіночого щастя.

Урочисто Юрій Олексійович вручив Почесні грамоти райдержадміністрації та квіти за перемогу у конкурсі «Господиня свого краю». Серед них: начальник відділу Управління Пенсійного фонду України Наталя Козачок, головний бухгалтер Жовтневої сільради Тетяна Житник, провідний спеціаліст Токмацького міськ­районного управління юстиції Ірина Сердюк, депутат Надія Биченко, приватний підприємець Оксана Компанієць, директор Новопрокопівської ЗОШ Алла Волошина, вихователь­методист Молочанського ДНЗ «Ромашка» Наталя Іванченко, головний спеціаліст управління фінансів РДА Ірина Немська, дільничний лікар­педіатр Молочанської районної лікарні Жанна Чернецька, завідуюча Молочанською міською бібліотекою для дітей Тетяна Загубипалець, тренер зі спортивної акробатики Молочанської ДЮСШ Світлана Грідіна, капітан міліції Тетяна Лобач, домогосподарка Галина Піскунова.

Теплі, щирі слова вітання говорив начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Шепель. Він зичив жінкам здоров’я, натхнення, сімейного затишку та турботи з боку чоловіків.

Свої музичні вітання дарували жінкам Валерій Шаповал та Віталій Шкуропат, Олександр Хомічук, Володимир Фесенко і Вадим Будняк, Олександр і Сергій Веселови, Анатолій Махура та Віктор Фененко, який декламував усмішки Павла Глазового.

                                                                                                                                                      

Світлана Жулідова

Фото Людмила Арман

Прочитано 830 раз Последнее изменение Понедельник, 16 Март 2015 14:08
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии