На семінарі сільських голів

Вторник, 14 Апрель 2015 05:57
Оцените материал
(1 Голосовать)

Нещодавно у малому залі засідань райдержадміністрації під головуванням голови РДА Олени Гатайло відбувся семінар­нарада з Молочанським міським та сільськими головами, який проходив за участі керівників комунальних підприємств району.

Присутні розглянули важливе питання - зміни до Порядку призначення житлових субсидій та про компенсацію виплат роботодавців на виплату середньої заробітної плати мобілізованих громадян. Начальник УСЗН РДА Євгенія Фещенко розповіла про нововведення, обумовила механізм взаємодії та першочергових завдань, зокрема облаштування інформаційних куточків з роз’яснення та зразків заповнення заяви про призначення житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлових субсидій; подання звітів керівниками підприємств, де працювали мобілізовані громадяни.

Голова району закликала Молочанського міського та сільських голів відповідально поставитись до питань підготовки до відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни в Токмацькому районі, забезпечивши проведення заходів з благоустрою та озеленення, приведення до належного стану братських могил та меморіалів.

Також учасники заходу обговорили хід проведення акції «Великодній кошик солдату» та виконання районних заходів щодо забезпечення системності та безперервності у роботі з питань соціальної адаптації демобілізованих, гідного вшанування громадою їх подвигу, затверджених розпорядженням голови райдержадміністрації від 10.02.2015 № 32 «Про створення робочої групи із надання консультативної, правової та соціально-психологічної допомоги для демобілізованих солдат, учасників АТО, які приходять на ротацію».

Згідно порядку денного розглянуто питання про виконання дохідної частини бюджету Молочанського міського та сільських бюджетів району за 1 квартал 2015 року.

Прочитано 1102 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии