Токмацька техніка прямує до Збройних сил

Пятница, 17 Апрель 2015 12:10
Оцените материал
(2 голосов)

Розграбована за останні роки армія зараз відчуває гострий дефіцит техніки. Тож токмачани взялися додатково відремонтувати та поставити до Збройних сил машини.
Така ініціатива від міської влади була закріплена на засіданні керівників у міськвиконкомі. За рішенням Токмацького міського голови Ігоря Котелевського на підприємствах міста організовано сім майданчиків для підготовки техніки. Щоб мобілізація техніки не перетворилася на її «відбирання» у підприємств домовлено, що вони спільно готуватимуть для армії потрібні машини – вантажівки, автобуси, УАЗики, автоцистерни тощо.
У понеділок з території АТП-12365 до війська відправлено ще 3 автомобілі – два ЗІЛи та УАЗ. Раніше ця техніка знаходилася на балансі технічної школи. Як розповів військовий комісар Вадим Вітер, автомобілі були «не на ходу», якісь деталі вийшли з ладу, а деякі просто були викрадені. Тож машини притягли на територію АТП і взялися відновити. Наприклад на ЗіЛ-131 вдягли нові колеса, відремонтували коробку передач, поставили нове електрообладнання. На іншому ЗіЛові, 130-му, перебрали двигун. Капітальний ремонт зроблений і УАЗу.
У ремонтній майстерні АТП зараз знаходяться КамАЗ та «Урал», які невдовзі теж поповнять лави армійської техніки. З ремонтними роботами ознайомився міський голова Ігор Котелевський. Він зазначив, що вдалий приклад ремонту техніки варто переймати і в інших містах та районах.
Загалом же підприємства Токмаччини вже відправили до Збройних сил України 33 одиниці техніки.

Прочитано 943 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии