Профорієнтаційні тренінги для школярів у Запорізькій області!

Вторник, 21 Апрель 2015 08:07
Оцените материал
(1 Голосовать)

На сьогодні одним із пріоритетних напрямків діяльності КУ "Запорізький обласний центр молоді" є профорієнтаційна робота серед учнівської молоді м. Запоріжжя та Запорозької області. Заходи проводяться за підтримки Управління молоді фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації та Запорізької обласної ради з метою набуття необхідних знань та навичок, що підвищують конкурентоздатність молоді на ринку праці.

09 квітня 2015 року у м. Токмак на базі ЗОШ № 1 спеціалісти КУ «Запорізький обласний центр молоді» спільно зі студентами факультету соціології та управління Запорізького національного університету організували тренінг для учнів 10-11 класів на тему: «Чинники успішного працевлаштування». Участь у тренінгу взяли учні 10-11 класів таких навчальних закладів м. Токмак: ЗОШ № 1, СШ № 2, ЗОШ № 5, ЗОШ № 6. Важливим є те, що студенти-волонтери передають свої знання та допомагають учням визначитись з життєвим шляхом. Дякуємо всім хлопцям та дівчатам за активність та небайдужість до свого майбутнього.

Особлива подяка за допомогу у підготовці заходу та небайдужість до молодіжних ініціатив висловлюється начальнику відділу освіти Токмацької міської ради Черкасовій Світлані Вікторівні, директору ЗОШ №1 Дружинець Андрію Олександровичу та Олені Чаговець, яка очолює Токмацьку міську молодіжну раду.

Прочитано 1060 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии